Home Lezingen Excursies Discussiegroepen Genootschap Historie Lidmaatschap Bestuur Statuten Contact Downloads
kop-afbeelding
Koninklijk Genootschap Physica
Natuur- en Letterkundig genootschap

"Nemo Solus Satis Sapit"
opgericht te Alkmaar in 1782

Genootschap

Jaarverslagen vanaf 2013

Ieder jaar schrijft de secretaris een jaarverslag dat in de algemene ledenvergadering in het jaar erna wordt vastgesteld. Het huidige fysieke archief van het genootschap dat bij de secretaris rust, bevat de verslagen vanaf 1974 op papier, meestal gemaakt op een schrijfmachine.
Pas vanaf 2003 is te zien dat de computer wordt gebruik. Nog weer later verschijnen de eerste pdf-bestanden.

Hier vindt u de jaarverlagen vanaf 2013.
De jaarverslagen van de jaren daarvoor vindt u onder 'Historie' in de vorm van scans van de papieren verslagen.

Klik in onderstaande lijst op het jaartal waarvan u het jaarverslag wilt zien.
Wanneer u een jaarverslag hebt geopend, kunt met de pijltjes rechts en links door de pagina's van dat jaarverslag bladeren als het uit meerdere pagina's bestaat. Met het kruisje rechts sluit u de weergave af.
met het +/- symbool links boven, kunt u binnen zekere grenzen het venster vergroten en verkleinen. De tekst past zich vanzelf aan.

Standaard worden de documenten in html-formaat getoond. Heeft u liever pdf-formaat plaats dan hieronder een vinkje. In dat gevel kunt u niet alleen het venster vergroten en verkleinen met de + en - linksboven, u kunt ook de tekst vergroten en verkleinen met de + en - in de balk bovenaan het venster en daarmee het document aanpassen aan dit venster. Het voordeel van pdf-formaat is dat het makkelijker is te downoaden.+ /   × 
;